TOC TWEELINGMUIZEN, de site voor één- en tweelingen
Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen!
Inschrijven Uitschrijven
Hosting door YMLP.com

 

Bij TWEELINGMUIZEN vind je leuke kinderkleding voor één- en tweelingen. Daarnaast ook nog speelgoed, boeken en diverse kinderspullen.

Het is kleding gedragen door mijn eigen kinderen (meisjestweeling 4 jr.) maar ook van vrienden en kennissen. Ik probeer het aanbod zo gevarieerd mogelijk te houden, inbreng is mogelijk.

Mijn voorkeur gaat uit naar merkkleding zoals:  CAKEWALK< CARBONE< WOODEN BUTTONS< ESPRIT < LAAF < RAGAZZI enz. Hiervoor heb ik speciale merk mappen gemaakt zodat je gelijk je favoriete merk kunt bekijken. In de mappen vind je tweedehands- en nieuwe kleding maar ook de tweelingkleding.

Maar leuke "merkloze" kleding van H&M, V&D, Hema enz. kun je hier ook vinden. Ook heb ik af en toe nieuwe outlet kleding en nieuwe kleding uit het goedkopere segment.De nieuwe kleding staat in de desbetreffende maat map

Er is een speciale TWEELINGENMAP waar de kleding, speelgoed en diversen per 2 stuks worden verkocht. Uit ervaring weet ik dat het soms moeilijk is om identieke of bij elkaar passende tweelingkleding en speelgoed te vinden.

Heb je vragen of opmerkingen mail ons dan.

 

Privacy-verklaringkinderen.opzijnbest.nl - De beste kinderkledinglinks voor U verzameld